Service Hotline
+8618821728562
Informatie
Huis > Informatie

Informatie

SHANXI SHEW-E STEEL PIPE Co., Ltd   

SHEW-E STALEN BUISis een professioneel bedrijf gewijd aan de productie, verkoop en exporterenverzoet pijp,precisie stalen pijpengelegeerd staal pijpvoldoen aan ASTM A106,ASTM A335, ASTM A 53, EN10305 normen en ect.

Ons internationale bedrijf opgericht in 2008, hadden we 15 jaar verkoop bedrijf in China daarvoor. Tijdens de binnenlandse ontwikkeling van ons bedrijf, hebben we een volwassen en betrouwbare supply chain opgericht. Voor onze klanten een professionele, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

In 2008 begonnen we te overzeese markten te verkennen. Vertrouwen op de jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, zorgen wij de kwaliteit van de producten uit de bron, met efficiënte verzending systeem om te voldoen aan de eisen van de tijd van de klant, en actief communiceren met klanten op te lossen problemen van klanten en voldoen aan de klant nodig heeft.

In de afgelopen 9 jaar, hebben we het onderhouden van klanten in 18 landen, waarin Argentinië, Cambodia, Tsjechische, India, Indonesië, Mexico, Marokko, Pakistan, Saoedi-Arabië, Spanje, Thailand, Oekraïne, Vietnam, enz...

Onze professionele verkoopteam en technische ondersteuning kunnen bieden uit het citaat, commodity inspectie, vervoer, betaling, douane-aangifte en een reeks van probleem oplossing, kunnen alle het probleem voor u oplossen. 

Wij aandringen op eerlijkheid, kwaliteit-eerste beginsel voor de behandeling van elke klant, en uiteindelijk het bereiken van een win-win situatie.Waarom voor ons kiezen


Snelle feedback

Wanneer we de offerte ontvangen, ons sales team zal contact met u opnemen in de kortste tijd.

Toegevoegde waarde diensten

De waarde van onze fabriek aanbod services zoals Shot stralen, Pipe precisiesnijwerk, knippen en Roll Grooving, aangepaste pijp fabricage, buizen draadsnijden, Pipe afschuining, Coating en niet-destructieve controle toevoegen.

Technische ondersteuning

Onze ingenieurs en metaalbewerkers zijn deskundigen op het gebied van corrosie, stress corrosie kraken en thermische geleidbaarheid. Zij kunnen helpen u Selecteer het beste materiaal voor uw toepassing tegen de laagste kosten.

 

Welkom E-mail ons:info@Shew-esteelpipe.com


Onderzoek
Send
Neem contact op met ons
Adres: SanQiao, Feng East New Town, New West Ham Xi'an City, provincie Shannxi.
Telefoon: +8618821728562
Fax:
E-mail: info@shew-esteelpipe.com
Copyright © Shannxi Shew-E Staal Pijp Co, Ltd Alle rechten voorbehouden. Friend Link Ductile Iron Pipe Fittings | Gipsmolen